Bramborový salát s tuňákem a zeleninou

Článek tématu Nízkokalorické recepty: Bramborový salát s tuňákem a zeleninou

Ingredience:
500 g uvařených a oloupaných brambor
1 hlávkový salát
2 plechovky tuňáka ve vlastní šťávě
3 rajčata
1 větší červená cibule
pažitka
1 salátová okurka
6 lžic olivového oleje
2 sáčky MAGGI Harmonie Chuti
1 svazek ředkviček
sůl
pepř
1 lžíce vinný ocet
Postup přípravy:
Uvařené brambory nakrájíme na kostky, okořeníme solí a pepřem, přidáme na plátky nakrájené ředkvičky a okurku, nasekanou pažitku a MAGGI Harmonie Chuti rozmícháme ve vodě, přidáme olej, vinný ocet a nalijeme na nakrájenou zeleninu. Přidáme maso z tuňáka a jemně promícháme. Listy hlávkového salátu natrháme na talíř a přidáme promíchaný salát. Podle potřeby můžeme přidat olej a vinný ocet.

Autor

Mgr. Alena Mottlová, 12.12.2006

Všechny články tématu Nízkokalorické recepty - Okénko dietologa

© Banding klub ČR, 2005 - 2006
Banding klub
česky deutsch - magenband english - gastric banding